Milyen szerepet tölt be a Fotó-Sarok az esküvőmön?

Tökéletes köszönet ajándék és örök emlék a vendégek számára, amit biztosan hazavisznek magukkal. Az elkészült képek színesítik a vendégkönyvet és dekorálhatják a helyszínt. Önálló programként is megállja a helyét, és mivel asszisztens kezeli, zökkenőmentesen az esküvői programba illeszkedik a használata.

Működés

A helyszínen kialakítunk egy stúdiót vakuval és háttérrel a legjobb minőség érdekében. Asszisztens segíti a vendégeket. Csak kiegészítőt kell választaniuk és pózolni.

Digitálisan több kép is készül, hogy a legjobb fotót tudják kiválasztani. Ezekből a képekből van lehetőség többet is nyomtatni akár az este folyamán később is.

A Fotó-Sarok nem csak szelfigép!

Kiemelt szempont számunkra a stílus és a minőség. Megjelenéstől a világításon át egészen az elkészült képig. A Fotó-Saroknál törekedtünk arra, hogy az alapoktól kezdve a kiegészítőkig a lehető legtöbb részletet saját kézzel készítsünk műanyag felhasználása nélkül. Fa bajuszok, kalligráfus által írt táblák és a vintage életérzést idéző kiegészítők várják a vendégeket, bármelyik csomagot is választjátok.

Kép méret

A nyomtatott képek 10x15cm-es méretben klasszikus fotópapírra kerülnek. Az 1:1-es “polaroidos” képarány miatt egyedül, párban és nagyobb csoportban is kényelmesen elférnek a vendégek. A képek aljlán hagyott helyre tervezhetünk nektek logót, vagy a még nagyobb összhang kedvéért a meghívó vagy ültetőkártya stílusát is tovább vihetjük.

Digitális

Hogy mindenki könnyedén le tudja tölteni a kedvenc képeit (akár logóval/kerettel), az összes Fotó-Sarokban készült fotót megosztjuk veletek és a vendégekkel is digitálisan egy privát tárhelyen keresztül.

Hátterek

Ahhoz, hogy az esküvő részletei passzoljanak egymáshoz, érdemes a keretet az ültetőkártyákhoz, a hátteret pedig a dekor vagy a helyszín alapján kiválasztani. Pasztell papír háttereink közül tudtok válogatni bármelyik csomagot is néztétek ki. Még jobban visszaadja a hangulatot, ha a teremben egy jellegzetes falat, vagy dekoros által készített hátteret használunk. Egyedi elképzelés esetén saját grafikás szövet hátteret ajánlunk.

Hasznos információk

Minimum 2x2m helyre és egy áramforrásra van szükségünk. Kiszállás Budapesten belül ingyenes. Egy személyes találkozón vagy online átbeszélhetjük a részleteket. A Fotó-Sarkot a nagy napotokra a teljes összeg 25%-val tudjátok lefoglalni.

Tartalmaz asszisztenciát, 150 db nyomtatott képet, vintage kiegészítőket, táblákat, hátteret és a képeket digitális formában.
Átlagosan 100/150 főig elegendő a fotósarok alap csomagja

Ha ti nagyobb létszámú rendezvényt terveztek, akkor választhatjátok a 200db-os bővített csomagot. Tartalmaz mindent, amit az alap csomag része, és ezen felül még +50db helyszínen nyomtatott képet.

Azokra az esküvőkre/rendezvényekre ajánljunk, ahol a társaság imád pózolni és a vendégek létszáma is indokolja. Tartalmaz mindent, amit az alap csomag, viszont ebben az ajánlatban az 5 órás rendelkezésre állás alatt korlátlan darabszámú képet nyomtatunk.

2022
1
1
2022
1
1

Foto_Sarok
Legjobb Fotósarok, Budapest Magyarország
Photobooth Hungary
Minden jog fent tartva © Foto_Sarok 2016